Ballon Fiesta Meerstad

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september 2017 vindt weer de jaarlijkse Ballon Fiësta Meerstad plaats in Meerstad! Het luchtballonnenspektakel is inmiddels uitgegroeid tot een van de mooiste en grootste ballonevenementen in Noord Nederland. Het evenement is gratis toegankelijk voor publiek!

Meerstad is al sinds 2010 het podium voor dit gezellige gezinsevenement, waarbij tientallen ronde heteluchtballonnen en special shapes het luchtruim kiezen. Naast de ballonnen is er ook een aanvullend programma voor jong & oud. Beide avonden worden afgesloten met een ‘Night Glowing Meerstad’; een fantastisch schouwspel, waarbij de ballonnen als levensgrote lampionnen het terrein op de maat van de muziek verlichtten.

Programma
Meer informatie over het tweedaagse programma dit jaar volgt te zijner tijd via deze webpagina. Wilt u helemaal niets missen over de Ballon Fiesta Meerstad 2017, dan kunt u het beste de speciale Facebookpagina volgen.

Verkoop tickets
Heeft u altijd al eens de wereld vanuit een rieten mand willen bewonderen? Tijdens de Ballon Fiësta Meerstad kan het! De prijs voor een ticket bedraagt € 149,- per persoon.
U krijgt dan van ons een ballonvlucht inclusief champagnedoop, certificaat en vervoer terug. Tijdens de Ballon Fiësta Meerstad beschikken we over ballonnen voor 2, 4, 5 of 6 personen. Wilt u graag met een grotere groep meevaren, dan is dat in overleg mogelijk.

Voor het boeken van een ticket voor een ballonvlucht en/of voor meer informatie over het evenement neemt u contact op met Bureau Meerstad via info@meerstad.eu of 050-5995710.

Verkeer en parkeren
Meer informatie over de locatie, route en het parkeren volgt te zijner tijd.