Vind uw woning

   Woningaanbod

   Meerstad biedt een veelzijdig aanbod van wonen in de natuur en aan of op het water, op fietsafstand van de stad. Het gebied kent straks verschillende woonwijken met elk een specifiek karakter, woningdichtheid en woningtypen in diverse prijsklassen. Met het brede aanbod nu en in de toekomst heeft in Meerstad iedereen de kans om zijn woonideaal te verwezenlijken.

   Door gebruik te maken van de woningzoeker en/of kavelkaart vindt u het actuele en toekomstige aanbod van alle koop- en huurwoningen en vrije kavels, die passen bij iedere woonwens.

   Nieuwbouwwoningen (koop & huur)
   Naast koopwoningen worden er in Meerstad (op termijn) ook huurwoningen aangeboden in zowel de sociale als vrije huur sector. Voor deze laatste mogelijkheid geldt: alle woningen die boven de huursubsidiegrens vallen. Op dit moment worden er nog geen sociale huurwoningen aangeboden.

   De nieuwbouwwoningen worden aangeboden via makelaars of direct via de projectontwikkelaar.

   Vrije kavels
   Droomt u ervan om geheel naar eigen wens en smaak een huis te bouwen? Een huis zoals u dat voor ogen heeft en waarbij u kunt genieten van de rust, de ruimte en de vrijheid van de natuur? Dan bent u in Meerstad op het juiste adres! Hier heeft u de mogelijkheid om samen met een aannemer en/of architect binnen de randvoorwaarden uw eigen huis te ontwerpen en te bouwen. Op dit moment worden er vrije kavels aangeboden in de wijken Meeroevers en IJsbaanlocatie.

   thumbnail
   [project], [city] 
   Wijk[district] 
   Soort[type], [model] 
   Prijs[pricerange] 
   Oppervlakte[livingsurface] 
   Aantal kamers[roomcount] 
   thumbnail
   [project], [city] 
   Wijk[district] 
   Soort[type] 
   Start [starttype][startsale]