MEER-run

Bijna 300 hardloopfans deden op vrijdag 18 mei mee aan de derde editie van de MEER-run. Een hardloopwedstrijd, met een afstand van circa 7 kilometer, die je meevoert door het natuur- en waterrijke Meerstad en de karakteristieke dorpskernen van Middelbert en Engelbert. Het startschot van de MEER-run vond dit jaar voor het eerst plaats in Meerstad

MEER-run
De MEER-run is een hardloopwedstrijd met tijdregistratie. Vanaf de start word je al snel via een ‘eetbaar’ pad’, dat is omringd door fruitbomen, naar de aangrenzende dorpen geleid. Hier kom je karakteristieke woonhuizen, middeleeuwse kerken en andere cultuurhistorische bezienswaardigheden tegen. Vervolgens ren je over onverharde bospaden, weilanden en verharde paden terug naar de oevers van het Woldmeer in Meerstad. Kortom, met de MEER-run geniet je van een veelzijdig en uitdagend hardloopparcours.

Meer informatie over de MEER-run is te vinden op www.meer-run.nl. Op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes? Check dan de speciale Facebookpagina.