Singelwoning hoek

Locatie: Tersluis, Tersluis, Meerstad
Project: Thuis in Tersluis - Meerstad Groningen
  • Hoekwoning
  • 0 van 2 beschikbaar
  • Nog niet in aanbouw
  • € 0
  • 3 kamers
  • 137m² woonopp.
Belangstelling >
impressie
[Klik op de afbeelding(en) om te vergroten]

Type: Singelwoning hoek

De singelwoningen hebben standaard een binnenmaat van bijna 9 meter diep en een breedte van 5.7 meter. Alle woningen hebben een voorentree, een tuingerichte keuken met dubbele tuindeuren en een straatgerichte woonkamer. Uiteraard is deze indeling ook om te draaien. Ook de slaapkamers en zolder hebben prettige afmetingen. De woningen worden opgeleverd zonder keukeninrichting, maar met een keurig toilet en ruime badkamer met onder andere een ligbad. In de basis heeft de woning 3 slaapkamers, maar de zolder heeft voldoende ruimte voor een extra kamer.

* Woonoppervlakte circa 137 m2
* Royale kavels van 204 tot 434 m2
* Berging en achterom
* Riante tuin op het zuiden

Project: Thuis in Tersluis - Meerstad Groningen

Tersluis is een fantastische, waterrijke wijk in Meerstad

VERKOOP GESTART!

Dit nieuwbouwproject ligt tussen de toekomstige straten De Kolk en De Overtoom. Wat zal het hier heerlijk leven zijn aan het Woldmeer, het park en de vaarverbinding. Laat de waan van de dag achter u en geniet in uw enorme tuin van de rust om u heen. Elke dag voelt hier een beetje als vakantie.

Meerstad heeft een eigen school
Meerstad is een jonge nieuwbouwwijk die bestaat uit verschillende deelplannen. Meeroevers en de IJsbaanlocatie zijn al gerealiseerd. Nu is het de beurt aan Tersluis. Bewoners van deze nieuwste wijk profiteren trouwens gelijk van de aanwezige voorzieningen in Meerstad. Het openbaar vervoer is prima en in de Brede School Meeroevers is er kinderopvang.

De toekomstmuziek van Tersluis
De sluis en de haven vormen straks de bruisende entree van Tersluis. Hier leggen mensen hun boot aan in de haven, geniet u op het terras van de zon en een koud drankje én doet u uw boodschappen bij de kleine winkeltjes aan het dorpsplein. En het fijne is, u wandelt er vanaf uw nieuwe huis in enkele minuten naartoe. De sluis en de haven worden de trekpleisters van Thuis in Tersluis. De openbare ruimte rondom de sluis wordt erg aantrekkelijk. Hier komt een gezellig dorpsplein met op termijn de mogelijkheid voor buurtvoorzieningen, zoals winkels en een horecagelegenheid met buitenterras. De kleine haven markeert aan de westzijde de entree naar Tersluis. Wil jij hier ook komen wonen? Schrijf je dan nu in voor een woning! De verkoop is gestart en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Ga snel naar www.thuisintersluis.nl voor meer informatie en om je inschrijving compleet te maken!

De ligging van het project

bouwnr. status kavel woning kamers prijs
1Verkocht434m²137m²3
6Verkocht404m²137m²3
Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

Makelaars(s)

logo

Thuis Nieuwbouwmakelaars

Peizerweg74 9727 AKGRONINGEN T: 0502104242 info@uw-thuis.nl http://www.uw-thuis.nl

Opdrachtgever(s)

logo

VanWonen

Willemsvaart21 8019 ABZWOLLE T: 0383033600 info@vanwonen.com https://www.vanwonen.com