Vrije kavels en nieuwbouw in Groenewei

  1. Home
  2. Vrije kavels en nieuwbouw in Groenewei

Levendige woonwijk naast Park Meerstad

Vlakbij het water van het Woldmeer

Nu in verkoop:

Vrije kavels De Groene hoven
Midden in Groenewei Meerstad vind je een prachtig plantsoen, het groene hof met 16 vrije kavels. Bekijk hier de beschikbaarheid.

Vrije kavels De Groene Singel
De 22 vrije kavels van De Groene Singel liggen aan een brede watergang en aan de overgang naar het omliggende landschap. 
Bekijk hier de beschikbaarheid.

Vier unieke woonsferen

Groenewei Meerstad ligt tussen de wijken Meeroevers, Tersluis en het bijzondere Park Meerstad. Groenewei kent vier unieke woonsferen in haar levendige binnenwereld. De Landschappelijke lijst, de Dorpse straatjes, de Groene hoven en de stoere, stenige Parkwand. Er komen in totaal zo’n 350 woningen te staan.

Planning Groenewei

  • De vrije kavels zijn in verkoop.
  • Het gebied is eind 2019 bouwrijp.
  • Najaar 2019 gaan de eerste nieuwbouwwoningen in verkoop.

Heb je vragen?

Mail Bureau Meerstad via info@meerstad.eu of bel via
(050) 599 57 10.
Ook ben je welkom op ons drijvende informatiecentrum. Bekijk hier de openingstijden.

Download folder

Duurzaam wonen

Alle wijken in Meerstad zijn duurzaam, dat wordt Groenewei ook. Zo heeft niemand in Meerstad een gasaansluiting, is er volop mogelijkheid zonnepanelen te plaatsen en hebben veel inwoners van Meerstad een warmtepomp.

Rijk aan voorzieningen

Groenewei ligt direct aan Park Meerstad. Aan de oostzijde komt een buurtsuper, een tweede basisschool met kinderopvang. Buslijn 5 stopt ieder halfuur bij de entree van de wijk.

Groenewei nieuws ontvangen?

Laat je gegevens achter en hoor als eerste het laatste nieuws.

Nieuwbouw in Groenewei

Er komt een gevarieerd aanbod aan rij- en hoekwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande nieuwbouwwoningen in Groenewei. Zowel koopwoningen als (sociale) huurwoningen. Ook kan je zelf je huis (laten) ontwerpen. Groenewei heeft voldoende vrije kavels om deze droom waar te maken.

Veel openbaar groen

Groenewei wordt een levendige wijk met een knusse ‘binnenwereld’ doordat er in de wijk veel openbaar groen komt om samen te spelen of elkaar te ontmoeten. In Groenewei woon je midden in het groen, tegenover Park Meerstad in het centrum van Meerstad.