1 juni – ZomerEvent Het Eiland Meeroevers
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 1 juni – ZomerEvent Het Eiland Meeroevers

1 juni – ZomerEvent Het Eiland Meeroevers

Vier de zomer op Het Eiland in Meeroevers! Heb je altijd al willen wonen op een eiland? Dan ben je nu wel heel dichtbij. Op zaterdag 1 juni a.s. kun je in Meerstad Het Eilandgevoel ervaren. Thuis Nieuwbouwmakelaars neemt je mee langs alle kavels en je maakt een boottocht om Het Eiland. Geniet van het unieke uitzicht over het water, de sfeer en de hapjes en drankjes.

Het ZomerEvent vindt plaats op zaterdag 1 juni van 12:00 tot 15:00 uur aan de Woldmeerweg in Meerstad.

Wonen aan het water

Op Het Eiland komen 27 luxe, ruime watervilla’s te staan. Allemaal met een tuin direct aan het water en natuurlijk met een eigen steiger. Vanuit je eigen achtertuin in je sloepje stappen en wegvaren, zomers heerlijk surfen, of schaatsen in de winter.  Aan de waterkant heeft de woning veel glas en een schuifpui naar het terras. Zo geniet je niet alleen van het uitzicht op het water, maar ook van veel daglicht. De andere zijde van de watervilla’s grenzen aan een groot en groen binnenhof. Een heerlijke plek om te ontspannen en koffie te drinken met de buren. En de kinderen kunnen hier onbezorgd en veilig buitenspelen.

Meeroevers

De wijk Meeroevers is de eerste wijk van Meerstad en ligt aan het Woldmeer. Er is in de wijk een basisschool, een kinderopvang en een gezondheidscentrum. De wijk heeft veel speeltuinen, een moestuin en een populair natuurstrandje waar je kunt kajakken, suppen, zonnen en zwemmen. Wonen in Meeroevers is gezellig en vol afwisseling.