10 februari – Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 10 februari – Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum

10 februari – Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum

Hoe zit het met jouw verhuisplannen in 2018? Ben je nog op zoek naar je ideale huis? Al dan niet met een fijne tuin, middenin een groene en waterrijke omgeving op steenworp afstand van het bruisende stadshart? Kom langs op zaterdag 10 februari a.s. tijdens de Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum en laat je inspireren door de diverse aantrekkelijke woonmogelijkheden in Meerstad.

In onze stand vind je het meest complete aanbod; met rij- en (half)vrijstaande woningen, appartementen, flexibel in te richten parkvilla’s, schuurwoningen, royale waterwoningen én landelijk gelegen kavels of eilandkavels voor zelfbouw. En natuurlijk vertellen we je graag alles over de bijzonderheden van dit heerlijke woon-, natuur- en recreatiegebied aan de rand van de stad!

Locatie en tijdstip
Tussen 11.00 en 15.00 uur staan de makelaars en verkoopadviseurs met een informatiestand, brochures en inschrijfformulieren voor je klaar in Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 in Groningen. Daarnaast is ons informatie- en verkoopcentrum in Meerstad tijdens de Nieuwbouwdag ook gewoon geopend van 12.00 tot 15.00 uur.