Dinsdag 12 juli – Inloopmiddag Kavel Vierenvijftig
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Dinsdag 12 juli – Inloopmiddag Kavel Vierenvijftig

Dinsdag 12 juli – Inloopmiddag Kavel Vierenvijftig

Na de zomer starten we met de verkoop van Kavel Vierenvijftig. Kavel Vierenvijftig is een bijzonder project. In dit project, gelegen aan de Overtoom 54 in de wijk Tersluis in Meerstad, verkopen we één kavel met ontwerp. Het voorlopige ontwerp is al getekend, samen met de architect zet jij de puntjes op de i van je toekomstige woning. Daarnaast zoek je zelf een aannemer die de woning voor je gaat bouwen.

De kavel heeft een oppervlakte van ca 662 m2. Gebruiksoppervlakte van de woning is 210 m² en de berging 33,5 m². Een deel van de oppervlakte van de berging kan toegevoegd worden aan het woonoppervlakte van de woning voor bijvoorbeeld kantoor aan huis of een speelkamer.

De prijs van de kavel inclusief voorlopig ontwerp is € 251.635,- v.o.n. Let op! De kavelprijs is onder andere exclusief de kosten voor het definitief maken van het ontwerp en het bouwen van de woning. Over de hoogte van de bouwkosten maak je zelf afspraken met je aannemer. Zodra we het ontwerp met je kunnen delen kun je bij aannemers offertes opvragen om inzicht in die prijzen te krijgen.

12 juli inloopmiddag Kavel Vierenvijftig

Op dinsdag 12 juli organiseren wij een inloopmiddag in ons informatie- en verkoopcentrum (Zijlkade 2, Meerstad) van 15.00 uur tot 18.00 uur voor belangstellenden. Vanaf dan is alle informatie beschikbaar zoals de voorlopige ontwerptekeningen, de start verkoopdatum en de verkoopinformatie/verkoopprocedure. Ook zetten wij deze informatie op onze website. Je hoeft je niet in te schrijven voor de inloopmiddag.

Datum: dinsdag 12 juli van 15.00 uur tot 18.00 uur
Adres: Informatie- en verkoopcentrum Bureau Meerstad. Zijlkade 2, 9613 CV Meerstad

Kijk voor meer informatie op de projectpagina van Kavel Vierenvijftig.

Wil je op de hoogte worden gehouden van dit project? Schrijf je dan in voor onze algemene nieuwsbrief.