15 november in verkoop: 71 vrije eilandkavels De Zeilen
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 15 november in verkoop: 71 vrije eilandkavels De Zeilen

15 november in verkoop: 71 vrije eilandkavels De Zeilen

De eerste fase van De Zeilen biedt maar liefst 71 bouwrijpe vrije kavels op een van de mooiste plekken van Groningen: de wooneilanden van Meerstad. Een volmaakte plek voor de woningzoeker die zelf aan het roer wil staan van zijn of haar droomwoning.

De vrije kavels van De Zeilen zijn verdeeld over twee zelfbouwprojecten; Brikland, het beschutte schiereiland; en Zeilanden, een eilandgroep met twee royale eilanden. Er zijn kavels bestemd voor zowel vrijstaande als halfvrijstaande woningen. Lees hier meer over het project.

Brikland 8 kavels

Project Brikland heeft 8 bouwrijpe vrije kavels en ligt aan de zuidkant van het eerste schiereiland van De Zeilen. Het geheim van Brikland is eenvoud en rust, dat merk je zodra je de Schoenerbrik inrijdt.

Zeilanden 63 kavels

Dit exceptionele project is het grootste eilandkavelproject in de regio. Zeilanden mondt via de Koftjalk uit in twee uitzonderlijke wooneilanden met 63 bouwrijpe vrije kavels.

Start verkoop tijdens NBXL’19

De start verkoop is vrijdag 15 november tijdens de Nieuwbouw/Verbouw XL in Martiniplaza. Vanaf dat moment start de inschrijfperiode. Via het inschrijfformulier geef je op volgorde van voorkeur aan voor welke kavels je in aanmerking wenst te komen. Het inschrijfformulier lever je in bij Bureau Meerstad. De uiterste inleverdatum maken wij nog bekend.

Vragen?
Neem dan contact op met Bureau Meerstad via telefoonnummer 050-599 5710 of via e-mail info@meerstad.eu. Je kan ook het contactformulier op de projectpagina invullen.