15 t/m 17 november: Meerstad op Nieuwbouw/Verbouw XL beurs
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 15 t/m 17 november: Meerstad op Nieuwbouw/Verbouw XL beurs

15 t/m 17 november: Meerstad op Nieuwbouw/Verbouw XL beurs

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 november a.s. is Martiniplaza weer het decor van de grootste nieuwbouw- en verbouwbeurs van het noorden. Ben jij benieuwd naar het totale woningaanbod in het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen? Kom dan naar onze stand en we vertellen je er graag alles over.

Start verkoop eilandkavels op 15 november

Op de eerste dag van de beurs, vrijdag 15 november, start de verkoop van 71 unieke eilandkavels van de projecten Brikland en Zeilanden. Je kunt in de stand terecht voor alle informatie over beide projecten en voor inschrijfformulieren. Inschrijven voor de kavel of kavels van voorkeur kan tot en met 21 november, daarna vindt de loting van de kavels plaats.

De vrije kavels in De Zeilen, de vierde wijk van Meerstad, liggen op drie prachtige wooneilanden. Elke kavel ligt direct aan het water en beschikt over een aanlegplaats voor een boot. Hier bouw je je eigen droomwoning en geniet je van vrij uitzicht op Groningse luchten, ruisend riet en het mooie Woldmeer.

Actueel woning- en kavelaanbod

Op de beurs vertellen we je ook graag alles over ons actuele en nog te verwachten woningaanbod in de wijken Meeroevers, Tersluis en Groenewei. In de stand is ook onze gedetailleerde maquette te zien. Die geeft een goed beeld van de ontwikkeling van Meerstad als woon-, leef en recreatiegebied.

De beurs is gratis te bezoeken en tijdens de beursdagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur.