16 December – Start verkoop project Meer Wonen Fase 2 in Meeroevers
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 16 December – Start verkoop project Meer Wonen Fase 2 in Meeroevers

16 December – Start verkoop project Meer Wonen Fase 2 in Meeroevers

Het nieuwbouwproject ‘Meer Wonen Fase 2’ gaat woensdag 16 december in verkoop. Het project bestaat uit 7 ruime gezinswoningen. De woningen van Meer Wonen liggen aan een rustige doodlopende straat aan de rand van Meerstad. Langs de straatjes groeien fruitbomen en er zijn veel groene speelplekken te vinden. Het strandje aan het Woldmeer is om de hoek.

Meer Wonen Fase 2, bestaat uit drie woningtypes ontworpen door De Zwarte Hond architecten. Afhankelijk van de kavel kunnen de volgende woningtypes worden gerealiseerd:

TUINWONING

Het ontwerp van de tuinwoning biedt veel ruimte. De woning is ca. 7 meter breed en 10 meter diep en heeft twee volledige woonlagen met daarboven een zolder. Een hele fijne ruime gezinswoning. Deze woning heeft een woonoppervlak van ongeveer 170 m², met een vanaf prijs van circa €499.500 vrij op naam.

DE VERANDAWONING

De Verandawoning heeft als uitgangspunt veel ruimte beneden en heeft daardoor veel indelingsmogelijkheden, bijvoorbeeld een grote werkkamer, een slaapkamer beneden of een extra grote woonkeuken. De woonoppervlakte van de verandawoning bedraagt ongeveer 160 m², met een vanaf prijs van circa €574.500 vrij op naam.

DE LANDWONING

Deze woning met landelijk karakter is ontworpen voor de extra grote kavels aan de rand van de woonbuurt. Een super royale gezinswoning, zowel boven als beneden. Ook hier geeft de maatvoering alle gelegenheid voor verschillende indelingen. De woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 210m², met een vanaf prijs van circa €665.000 vrij op naam.

De prijzen zijn vanaf circa €499.500 met woonoppervlaktes vanaf circa 160 m2. Lees hier meer over het project.