16 t/m 18 november: Meerstad op woonbeurs Nieuwbouw XL
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 16 t/m 18 november: Meerstad op woonbeurs Nieuwbouw XL

16 t/m 18 november: Meerstad op woonbeurs Nieuwbouw XL

Van 16 tot en met 18 november a.s. vindt in Martiniplaza het grootste nieuwbouw-evenement van Groningen plaats. In onze stand vertellen we jou graag alles over het mooie Meerstad en de mogelijkheden om jouw woondroom te realiseren. Zoals in Meeroevers of Tersluis, of in een van onze allernieuwste woonwijken Groenewei en De Zeilen.

Groenewei en De Zeilen
Een van de nieuwste ontwikkelingen in Meerstad is de wijk Groenewei. Een levendige plek die straks aan de rand van Park Meerstad en het Woldmeer komt te liggen. Er komen zo’n 350 energiezuinige en gasloze rijwoningen, halfvrijstaande- en vrijstaande woningen. Wie liever zelf wil bouwen kan in deze groene wijk ook kiezen voor een vrije kavel. Daarnaast komen er, voor het eerst in Meerstad, ook patiowoningen en bungalows. En het mooie is, in slechts 20 minuten fiets je naar het centrum van de stad!

De Zeilen verrijst in het noordoosten van Meerstad, naast Tersluis en tussen de sluisverbinding en natuurgebied Harksteder Broeklanden. Hier is in totaal ruimte voor 600 woningen, maar de wijk wordt in fases ontwikkeld. Zo starten we volgend jaar met fase I. Dit eerste, meest westelijke deel biedt ruimte aan circa 150 woningen, waaronder rijwoningen en halfvrijstaande- en vrijstaande woningen, eilandkavels voor zelfbouw en ook bijzondere woningtypes zoals boothuizen.

Actueel woning- en kavelaanbod
Wie benieuwd is naar de ontwikkelingen en actuele woonmogelijkheden in de wijken Meeroevers en Tersluis, kan hier tijdens de beurs ook alles over horen. Daarnaast presenteren we ook het toekomstige aanbod in deze wijken. Zo starten bijvoorbeeld de projecten ‘Het Eiland’ in Meeroevers en ‘Wonen aan het Woldmeer’ in Tersluis binnenkort met de verkoop!

Kortom, kom langs en laat je inspireren! Tijdens de beurs presenteren we bovendien onze vernieuwde maquette met alle vier de wijken. De entree is gratis. Toch liever het pure Meerstad-gevoel ervaren? Proef dan de sfeer in Meerstad zelf en breng eens een bezoek aan ons informatie- en verkoopcentrum. We zijn elke dag open.

Voor alle informatie over de beurs ga je naar de site van Nieuwbouw XL.

In verband met onze aanwezigheid op de beurs is ons informatie- en verkoopcentrum op zaterdag 17 en zondag 18 november gesloten.