17 t/m 19 november: Meerstad op woonbeurs Nieuwbouw XL
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 17 t/m 19 november: Meerstad op woonbeurs Nieuwbouw XL

17 t/m 19 november: Meerstad op woonbeurs Nieuwbouw XL

De jaarlijkse Nieuwbouwbeurs vindt weer plaats in MartiniPlaza Groningen! Meerstad is natuurlijk van de partij met het complete actuele en toekomstige woning- en kavelaanbod. Daarnaast presenteren we je ook onze spiksplinternieuwe maquette en vertellen we je graag alles over de ontwikkelingen op het gebied van recreatie, voorzieningen en bereikbaarheid. Wist jij bijvoorbeeld al dat de bewoners van Meerstad binnenkort gebruik kunnen maken van een rechtstreekse busverbinding met de stad, dat er een 2e basisschool komt én dat je vanaf 2020 je dagelijkse boodschappen gewoon in Meerstad kunt doen? Meerstad is in beweging!

Nieuwe woningbouwprojecten
In Meeroevers en ook de nieuwste wijk Tersluis zijn er al vele, aantrekkelijke woonmogelijkheden; van rijwoning tot vrijstaand en van waterwoning tot appartement én prachtig gelegen eilandkavels, voor wie zijn eigen droomhuis wil bouwen. Er is dus volop keuze in woningtype, prijssegment en ook in woonsfeer. Want of je nou ruim en vrij wilt wonen aan/op het water of in het groen, of juist wat meer in een dorpse en meer levendige omgeving, in Meerstad kan het!
De komende periode kunnen we opnieuw een aantal mooie woningbouwprojecten toevoegen aan het aanbod en tijdens de beurs kun je er al voor het eerst mee kennismaken. We hebben dus ook een paar echte primeurs voor je!

Ook zin om te wonen met veel ruimte, water en groen om je heen? Met het bruisende centrum van Groningen om de hoek? Kom langs in onze stand tijdens Nieuwbouw XL, de entree is gratis.

Voor alle informatie over de beurs ga je naar de site van Nieuwbouw XL.

In verband met onze aanwezigheid op de beurs is ons informatie- en verkoopcentrum op zaterdag 18 en zondag 19 november gesloten.