18 oktober – start verkoop project ‘Watertuin’ in Meeroevers
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 18 oktober – start verkoop project ‘Watertuin’ in Meeroevers

18 oktober – start verkoop project ‘Watertuin’ in Meeroevers

Op donderdag 18 oktober a.s. start de verkoop van ‘Watertuin’! Dit woonproject van ontwikkelaar Heijmans bestaat uit 18 rijwoningen en 12 halfvrijstaande woningen. De huizen zijn ruim, energiezuinig en gasloos, met uitzicht over het water of het vele groen. Watertuin is gelegen op een van de laatste plekjes aan het water in Meeroevers. Met de natuur om de hoek, een school met kinderdagopvang én een gezondheidscentrum.

Er zijn 2 basistypes: de rijwoning met een vanaf v.o.n. prijs van €260.000,- en de halfvrijstaande woning met een vanaf v.o.n. prijs van €305.000,-. De rijwoningen worden in 2 varianten aangeboden. Zo zijn de tussenwoningen 5.70 meter breed en de hoekwoningen 6 meter breed. De halfvrijstaande woningen zijn eveneens 6 meter breed. En er is meer, want ook de gevelindeling met rode, witte of antraciete stenen, wel of geen Frans balkon en de dakvorm verschillen per woning. Door de combinatie van dwarskappen en langskappen met rode of antraciete dakpannen ontstaat een aansprekend straatbeeld.

Inschrijven
Wie geïnteresseerd is in de woningen van Watertuin, is op donderdag 18 oktober van 17.00 – 19.30 uur van harte welkom in ons informatie- en verkoopcentrum aan de Zijlkade 2 in Tersluis. Nieuwbouwmakelaars Pandomo en Thuis vertellen je er dan graag alles over! En natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan een van de makelaars.

Inschrijven kan tot maandag 29 oktober 2018. Je hebt dus even de tijd om rustig te bekijken welk huis jouw droomhuis is. Klik hier voor meer informatie!