2 juni – Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 2 juni – Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum

2 juni – Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum

Is uw nieuwe woning bij voorkeur energiezuinig en gasloos gebouwd? En staat deze woning op een ruime kavel, omringd door veel natuur en water, maar toch op fietsafstand van de Grote Markt? In Meerstad vind je de ideale combinatie van het buitenleven met de stadse voorzieningen om de hoek! Benieuwd? Kom langs in onze stand tijdens de Groningse Nieuwbouwdag op zaterdag 2 juni a.s.

Tijdens de Nieuwbouwdag presenteren wij u het meest complete woonaanbod van dit moment; met (half)vrijstaande woningen, royale waterwoningen én eilandkavels voor zelfbouw. Daarnaast vertellen we natuurlijk graag meer over de eerst volgende nieuwe woningbouwprojecten, de verdere groei van Meerstad, de voorzieningen en eigenlijk alles wat Meerstad zo prettig maakt om te wonen & te leven!

Locatie en tijdstip
Tussen 11.00 en 15.00 uur staan de makelaars en verkoopadviseurs, met een informatiestand en brochures, voor je klaar in Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 in Groningen. Daarnaast is ons informatie- en verkoopcentrum in Meerstad tijdens de Nieuwbouwdag ook gewoon geopend van 12.00 tot 15.00 uur.