2 maart: Verkoopevent ‘Thuis in Tersluis’
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 2 maart: Verkoopevent ‘Thuis in Tersluis’

2 maart: Verkoopevent ‘Thuis in Tersluis’

A.s. vrijdag 2 maart organiseert ontwikkelaar VanWonen een bijeenkomst over het nieuwbouwproject Thuis in Tersluis. Tijdens het event kun je je natuurlijk laten informeren over de woningen én je kunt je ook laten inspireren en adviseren door de interieurstylist van Rivièra Maison. Kom langs! Je bent van harte welkom tussen 16.00 en 19.00 uur in ons informatiecentrum aan de Waterviolier 2.

Thuis in Tersluis
Thuis in Tersluis is een aantrekkelijk nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd tussen de toekomstige straten De Kolk en De Overtoom. Vanwege de unieke ligging kun je hier straks heerlijk genieten van het Woldmeer en het toekomstige Park Meerstad. Hier laat je de drukte van dag achter je en geniet je in je riante tuin van de rust om je heen. Elke dag voelt een beetje als vakantie.

Het sluisgebied en de haven vormen straks ook bijzondere trekpleisters in Tersluis. En met de komst van een tweede bassischool en een supermarkt medio 2020, liggen de voorzieningen hier echt letterlijk om de hoek.

Het nieuwbouwproject telt in totaal 26 woningen: 11 rijwoningen, 10 halfvrijstaande woningen (havenwoning en singelwoning) en 5 vrijstaande woningen (boegwoning). De rijwoningen zijn al uitverkocht, dus wees er snel bij. Er zijn nog maar 6 (half)vrijstaande woningen direct beschikbaar!

Klik op de afbeelding om te vergroten