20 mei: Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 20 mei: Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum

20 mei: Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum

De Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum staat weer voor de deur en wel op zaterdag 20 mei a.s.! Iedereen die geïnteresseerd is in nieuwbouw kan zich op dat moment laten informeren over bestaande en gloednieuwe woningbouwprojecten in Groningen, Haren en Meerstad.

In onze stand vertellen we je natuurlijk graag over het actuele aanbod van woningen en kavels, én over de verwachte nieuwe projecten in zowel Meerstads nieuwste woonwijk Tersluis als Meeroevers. Het gaat hierbij om een zeer gevarieerd aanbod van woningen (van rijwoning tot vrijstaand) en nieuwe kavels. Mis het niet, want van een aantal van deze verwachte nieuwbouwprojecten wordt tijdens de Groningse Nieuwbouwdag alvast een sneak preview gegeven!

Locatie en tijdstip
Tussen 11.00 en 15.00 uur staan de makelaars en verkoopadviseurs met een informatiestand, brochures en inschrijfformulieren voor je klaar in Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 in Groningen.

Daarnaast is ons informatie- en verkoopcentrum tijdens de Nieuwbouwdag op hetzelfde tijdstip ook gewoon geopend en heeft projectontwikkelaar Rizoem de bouwplaats van hun project ‘Meerhoven’ op dat moment voor iedereen opengesteld in het kader van Dag van de Bouw. Wie dus graag sfeer wil komen proeven in het gebied of op de bouwplaats, is van harte welkom!