22 februari start verkoop “Thuis in Meerstad”
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 22 februari start verkoop “Thuis in Meerstad”

22 februari start verkoop “Thuis in Meerstad”

Laat u alvast inspireren op www.thuisinmeerstad.nl

Op zaterdag 22 februari start de verkoop van 38 rij- en hoekwoningen van het project “Thuis in Meerstad”. Op deze dag bent u tussen 11:00 – 14:00 van harte welkom in ons informatie- en verkoopcentrum om u te laten informeren over de beschikbare woningen, het unieke “Victor & Wonen”-concept en bestaat de mogelijkheid u in te schrijven voor uw droomwoning.

Tijdens deze verkoopmanifestatie zijn de woonadviseurs en het projectteam van BAM woningbouw, interieurdesigner Victor Meuwissen, de makelaars van Wichers van der Schaaf en de notaris Broekema Nielsen aanwezig. Bureau Meerstad is aanwezig om u te informeren over de ontwikkelingen in Meerstad.

Voor bezoekers van de verkoopmanifestatie bestaat de mogelijkheid om gratis interieuradvies van Victor te krijgen in de vorm van een speeddate van 15 minuten.

Kunt u niet wachten tot 22 februari of wilt u meer weten over de verkoopmanifestatie en de mogelijkheden voor deelname aan de speeddate met Victor? Klik hier voor de verschillende mogelijkheden en meer informatie.