25 januari: Start verkoop Fase II ‘Geniet aan de Meeroeverslaan’
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 25 januari: Start verkoop Fase II ‘Geniet aan de Meeroeverslaan’

25 januari: Start verkoop Fase II ‘Geniet aan de Meeroeverslaan’

Na de voorspoedige verkoop van Fase I van dit project aan de lommerrijke Meeroeverslaan in Meeroevers, start VDM Woningen nu ook de verkoop van Fase II.

Riante vrijstaande woningen in Meeroevers
VDM ontwikkelde samen met de architect een woningtype per kavel. Kenmerkend voor de woning is de riante woonruimte en het statige karakter. De grote raampartij maakt de woning licht en ruim.

De oppervlakte van de 9 kavels varieert van circa 595 tot 735 m². Aan de achterzijde sluiten de kavels aan op een circa 15 meter brede kwelvaart, waarvan de oevers zijn beplant met riet. Deze prachtige rietkragen zorgen voor een natuurlijke scheiding met de achtertuin. De vrijstaande woningen worden aangeboden vanaf € 372.500,- v.o.n.

Start verkoop
De start verkoop van nog eens 9 riante vrijstaande woningen in Fase II van het project ‘Geniet aan de Meeroeverslaan’ vindt plaats op donderdag 25 januari van 16.00 tot 18.00 uur op kantoor van Pandomo Makelaars (Griffeweg 81, Groningen). Benieuwd naar dit project en de woningen? Kom langs of klik hier voor meer informatie.