25 januari: start verkoop ‘De Wierde’, schuurwoningen in Tersluis
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 25 januari: start verkoop ‘De Wierde’, schuurwoningen in Tersluis

25 januari: start verkoop ‘De Wierde’, schuurwoningen in Tersluis

Op woensdagavond 25 januari a.s. gaat vanaf 19.30 tot 21.00 uur de verkoop van het project ‘De Wierde’ met 8 schuurwoningen van start in informatie- en verkoopcentrum Meerstad. Tijdens de verkoopavond is verkoopmateriaal van het plan beschikbaar en start de inschrijving op een kavel.

De vrijstaande woningen worden gebouwd met eerlijke en natuurlijke materialen en zijn gelegen op ruime kavels van minimaal 600 m2. De kavels worden omgeven door een tien meter brede groen- en watersingel. De schuurwoningen in Tersluis zijn geïnspireerd op het Scandinavische wonen.

Verschillende type woningen
Op de royale kavels worden drie type basiswoningen met een inhoud van ruim 625 m3 aangeboden: Langeland is levensloopbestendig, Lolland is een riante gezinswoning en Bornholm is een gelijkvloerse woning. Alle woningen zijn energiezuinig en worden voorzien van een luchtwarmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast wordt eveneens een flinke stelpost aangeboden voor de keuken en badkamer én ook voor de berging en carport! U bepaalt zelf op welke kavel u welke woning realiseert.

De schuurwoning in Tersluis, Meerstad is verkrijgbaar vanaf €440.000,- vrij op naam. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het type woning en de kavel.

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina!