25 september: start verkoop kadewoningen & oevervilla’s
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 25 september: start verkoop kadewoningen & oevervilla’s

25 september: start verkoop kadewoningen & oevervilla’s

Bent u op zoek naar een ruime nieuwbouwwoning, in eigentijdse stijl, met weids uitzicht over het water & op fietsafstand van het centrum van Groningen? Dan is dit project in Meeroevers echt iets voor u! Het Woldmeer ligt hier namelijk letterlijk aan je voeten en dat betekent volop genieten van rust, ruimte en vergezichten over het water. Een aanlegsteiger ligt voor de deur, dus watersportliefhebbers kunnen zelfs vanuit huis het Woldmeer gaan verkennen.

Het plan bestaat uit:

  • 9 royale Oevervilla’s; vrijstaande woningen met een woonoppervlakte van ca. 175m², met maar liefst 6 slaapkamers en een diepe zonnige tuin met parkeergelegenheid op eigen terrein (carport of garage mogelijk). De vanaf prijs bedraagt €269.500,= v.o.n. 
  • 4 Kadewoningen: 2 hoek- en 2 tussenwoningen met een woonoppervlakte van ca. 145m², met ruimte voor 5 slaapkamers en een prachtig uitzicht over het Woldmeer. De vanaf prijs bedraagt €182.500,= v.o.n. 

Start verkoop
De start verkoop van de woningen vindt plaats op donderdag 25 september a.s. en u bent natuurlijk uitgenodigd! Vanaf 17.00 – 20.00 uur bent u van harte welkom in de woonwinkel van Pandomo Makelaars aan de Griffeweg 81 in Groningen.

Inschrijven kan tot dinsdag 30 september 12.00 uur bij Pandomo. Tijdens de Open dag in Meerstad op 27 september a.s. kunt u zich natuurlijk ook over deze woningen laten informeren en zich voor de woning van uw keuze inschrijven. 

Kijk voor meer informatie ook op de projectwebsite of onze woningaanbodpagina.