26 april – Kavelkijkdag in Groenewei
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 26 april – Kavelkijkdag in Groenewei

26 april – Kavelkijkdag in Groenewei

Vrijdag 26 april tussen 16.00 en 19.00 uur is er een kavelkijkdag in Groenewei, Meerstad. De kavels zijn uitgezet met lint waardoor je duidelijk kunt zien waar jouw ideale kavel ligt. Dus trek je laarzen aan en loop samen met ons Groenewei in. Onze verkoopadviseurs zijn aanwezig voor vragen.

Zo groen is Groenewei

Groenewei ligt tussen Meeroevers en Tersluis aan Park Meerstad en het Woldmeer. De wijk is nog in ontwikkeling, maar wordt rijk aan groene binnenplaats en dorpse straatjes die verbonden worden door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. De vrije kavels in Groenewei zijn nu in verkoop en onder te onder verdelen in twee projecten.

Zelfbouwkavels De Groene Singel

Kavelproject De Groene Singel heeft 22 kavels op een landschappelijke locatie in Meerstad. Aan de rand van Groenewei met uitzicht op groen. Bekijk hier de beschikbaarheid van De Groene Singel.

Zelfbouwkavels De Groene Hoven

Project De Groene Hoven biedt ruimte voor 16 kavels aan een groen en karakteristiek hof middenin in de wijk Groenewei. Bekijk hier de beschikbaarheid van De Groene Hoven.