28 mei – Start verkoop rij- en hoekwoningen ‘Het Verlaat’
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 28 mei – Start verkoop rij- en hoekwoningen ‘Het Verlaat’

28 mei – Start verkoop rij- en hoekwoningen ‘Het Verlaat’

Dinsdag 28 mei start de verkoop van vier woningen in de wijk Tersluis in Meerstad. Ontwikkelaar Kooi realiseert rij- en hoekwoningen in vlek 12, aan de oostkant van Tersluis.

Heb je interesse? Dan ben je tussen 19.00 uur en 21.00 uur van harte welkom op het kantoor van Boekholt Nieuwbouwspecialist, Damsterdiep 34 in Groningen.


Rij- en hoekwoningen

Het nieuwbouwproject heeft twee rijwoningen en twee hoekwoningen. De rijwoningen hebben een vanaf v.o.n. prijs van € 235.000, de hoekwoningen een vanaf v.o.n. prijs van € 260.000. De oppervlakte van de woningen is 98m2 en is verdeeld over twee woonlagen met drie slaapkamers. Het is mogelijk om aan de achterkant van de woning tegen meerprijs een uitbouw te realiseren. Twee voorbeelden hiervan zijn opgenomen in de verkoopbrochure.

Energiezuinig wonen

De woningen worden energiezuinig, aardbevingsbestendig en zonder gasaansluiting gebouwd. Elke woning krijgt zonnepanelen en een warmtepomp voor het verwarmen van de woningen en voor warm water. Zo woon je heerlijk energiezuinig.

Gezellig Tersluis

De wijk Tersluis ligt ten noorden van het Woldmeer naast Park Meerstad en aan de sluisverbinding tussen stad en wad. Dit is de tweede wijk van Meerstad en deze is volop in ontwikkeling. Bijzondere trekpleisters van Tersluis worden de sluis en de haven. Hier komt een gezellig dorpsplein bestemd voor winkeltjes en een terras. Het Park wordt afwisselend, met hoogteverschillen, water en wandel- en fietspaden. Ook de omliggende natuurgebieden zijn op steenworp afstand.