4 december: Start verkoop 5 woningen aan de Meeroeverslaan
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 4 december: Start verkoop 5 woningen aan de Meeroeverslaan

4 december: Start verkoop 5 woningen aan de Meeroeverslaan

Ruim, rustig en energiezuinig wonen, omgeven door water en natuur? Aan de Meeroeverslaan in Meeroevers verrijzen straks 5 stoere nieuwbouwwoningen op flinke kavels aan het water.

Royale halfvrijstaande en vrijstaande woningen aan de Meeroeverslaan
In het plan ‘Meeroeverslaan’ heb je straks keuze uit 2 halfvrijstaande en 3 vrijstaande woningen met verschillende gevels en verschillende gevelkleuren. Ga je voor helder en vriendelijk wit, dorps en gemoedelijk rood of voor robuust en klassiek grijs? De woning krijgt in een andere kleur direct een ander karakter! Ook de kapvorm bepaalt het uiterlijk van je woning. De vrijstaande woningen hebben een robuuste dwarskap, terwijl de halfvrijstaande woningen een opvallende puntkap hebben. De woningen hebben een royale zonnige achtertuin aan het water van de kwelvaart en daardoor geen directe achterburen. De woonoppervlakte varieert van 153 m² tot 166 m² met een vanaf v.o.n. prijs van €320.000,-

Start verkoop
Op maandag 4 december gaan deze 5 woningen in verkoop. De start verkoop vindt plaats van 19.00 tot 20.30 uur op kantoor van Pandomo makelaars aan de Griffeweg 81. Wil jij graag meer weten over dit leuke project en de woningen of wil je misschien zelfs al inschrijven? Kom langs!

Je kunt het inschrijfformulier hier ook downloaden. Het ingevulde formulier moet uiterlijk vóór maandag 11 december 17.00 uur te zijn ingeleverd bij een van de verkopende makelaars.