55% van de vrije kavels Tersluis onder optie!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 55% van de vrije kavels Tersluis onder optie!

55% van de vrije kavels Tersluis onder optie!

Op zaterdag 16 april startte de verkoop van vrije kavels in Tersluis, de nieuwste wijk van Meerstad. Tientallen belangstellenden kwamen op de speciale verkoopmiddag af om zich te oriënteren of om direct in te schrijven op een of meerdere kavels naar keuze.
Op de drie prachtig gelegen schiereilanden in Tersluis zijn in totaal 40 vrije kavels, waar toekomstige bewoners hun eigen woondroom kunnen waarmaken. De vrije kavels zijn beschikbaar vanaf € 136.688 v.o.n en variëren in oppervlakte van 451 m2 tot 963 m2.

De belangstelling resulteerde, bij het sluiten van de termijn op zondag 8 mei, tot vele inschrijvingen. De notaris heeft inmiddels via een loting de eerste 22 kavels toegewezen, wat betekent dat 55 % van de vrije kavels Tersluis onder optie is. Een goede aftrap voor dit nieuwste woonproject!

Is het ook altijd al uw wens geweest om uw eigen huis te bouwen? Een (half)vrijstaand huis met bijvoorbeeld een plat dak, helemaal van hout en misschien wel energieneutraal of levensloopbestendig? In Tersluis kan het allemaal. Want op uw eigen kavel bepaalt u zelf de grootte van uw woning, het ontwerp, het aantal kamers en de indeling. Meer weten over de vrije kavels Tersluis? Bekijk dan hier alvast de mogelijkheden.