7 december: Start verkoop Fase II Parkvilla’s Tersluis
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 7 december: Start verkoop Fase II Parkvilla’s Tersluis

7 december: Start verkoop Fase II Parkvilla’s Tersluis

Na het succes van de eerste fase gaat nu ook fase II van de Parkvilla’s in Tersluis in verkoop! Het project telt in totaal 11 riante woningen, die prachtig komen te liggen aan de rand van Tersluis met een vrij uitzicht over het vele groen. Daarnaast zijn ook de sluis, het toekomstige park met het strand en de haven dichtbij. Hier laat je de drukte van de (werk)dag achter je en komt je tot rust. Het ultieme vakantiegevoel gewoon thuis in eigen huis.

Halfvrijstaande en vrijstaande Parkvilla’s in Tersluis
Gaat jouw voorkeur uit naar een grote FAMILY XL villa (halfvrijstaand of vrijstaand) met aangebouwde garage en mogelijkheid voor 5 slaapkamers of zelfs nog meer door maximaal uit te breiden op de begane grond? Het behoort tot de mogelijkheden. In de basis is de Family XL al 611 m3 met een woonoppervlakte van maar liefst 170 m². Met maximale uitbouw is zelfs ruim 825 m3 haalbaar. Perfect dus voor gezinnen in volle bloei met behoefte aan veel slaap- en werkkamers.

Wil jij liever slapen en baden beneden en ben je nog niet toe aan een appartement? Of heb je behoefte aan een werkkamer op de begane grond of een tuinkamer? Dan is de GELIJKVLOERS+ woning met een woonoppervlakte van 145 m² echt iets voor jou. Diverse begane grond plattegronden zijn voor je uitgewerkt met op de verdieping een invulling met 2 slaapkamers en een badkamer. Alles om zo comfortabel mogelijk te kunnen leven, passend bij je huidige of toekomstige woonwens en levenssituatie. Deze variant is mogelijk op kavel 3, je hebt dan één woonlaag minder.

De Parkvilla’s worden aangeboden vanaf €349.000,- v.o.n.

Start verkoop
De start verkoop van nog eens 6 Parkvilla’s (fase II) in Tersluis vindt plaats op donderdag 7 december van 17.00 tot 19.00 uur bij Nieuwbouwplaza aan de Lamsoor 10 in Groningen. Benieuwd naar dit project en de woningen of wil je misschien zelfs al inschrijven? Kom langs!