Binnenkort in verkoop aan de Meeroeverslaan
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Binnenkort in verkoop aan de Meeroeverslaan

Binnenkort in verkoop aan de Meeroeverslaan

Naast alle voorbereidingen voor de komst van Tersluis, het Park en talrijke andere investeringen in het Meerstad-landschap, gaat ook de ontwikkeling van Meeroevers onverminderd voort! Op het gebied van bijvoorbeeld voorzieningen, de verdere inrichting van de openbare ruimte en uiteraard ook de woningbouw.

Tijdens de druk bezochte Open Dag, op zaterdag 20 februari jl., werden er diverse nieuwe, aankomende projecten in Meeroevers gepresenteerd, waaronder ook dit aantrekkelijke plan van VDM Woningen aan de Meeroeverslaan.

Samen met de architect ontwikkelde VDM een woningtype per kavel. De oppervlakte van de negen kavels varieert van circa 530 tot 600 m². Aan de achterzijde sluiten de kavels aan op de circa 15 meter brede kwelvaart, waarvan de rietkragen voor een natuurlijke scheiding zorgen met de achtertuin.

Door toepassing van verschillende soorten kappen, kleurgebruik en verspringende rooilijnen zal de uitstraling van dit stukje Meeroeverslaan divers worden, en dat past goed binnen het karakter van de brede, groene laan. Daarnaast is er keuze uit verschillende optiemogelijkheden om de woningen verder te verfraaien en dus helemaal naar eigen wens en smaak te realiseren.

Wilt u ook meer weten over dit project in Meeroevers? Neem dan contact op met VDM Woningen. En natuurlijk bent u voor vragen altijd van harte welkom in ons Informatiecentrum.