1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Aftrap CPO in Meerstad tijdens Open Dag op 12 mei a.s.

Aftrap CPO in Meerstad tijdens Open Dag op 12 mei a.s.

Morgen is het zover. De open dag in Meeroevers. Laat u tussen 11:00 en 15:00 uur bijpraten over de woningen of kavels, neem een kijkje in een modelwoning of pak de fiets en ervaar de rust en ruimte op de vrije kavels. En er is meer. Want de open dag staat ook in het teken van de aftrap van een nieuw woonconcept in Meeroevers; ‘bouw samen, bouw slim’!

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap
Samen met uw toekomstige buren zelf een huis ontwerpen en bouwen naar uw wensen? Kuub (centrum voor particuliere bouw) maakt het mogelijk met het project ‘Meer Wonen’ in Meeroevers.  De locatie ligt tussen bestaande karakteristieke boerderijen en belooft een gezellige woonbuurt te worden met fruitbomen langs de straten en veel groen. Bovendien levert de collectiviteit een schaalvoordeel op.

Vanaf 12 mei gaat Kuub van start met de verkoop van 10 vrijstaande woningen in de eerste fase van dit project. Meer weten? Informeer zaterdag naar de mogelijkheden, deel uw woonwensen met Kuub en u maakt zelfs kans op een ballonvaart boven Stad en Ommeland!

U vindt Kuub en de andere betrokken ontwikkelaars en makekaars op 12 mei in het gebied, bij het informatiepunt aan de Woldmeerweg (afslag Hoofdweg 195, nabij de manege) in Meeroevers.

Wij verheugen ons op uw komst!