Alles over zelfbouw in Meerstad op 5 november a.s.
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Alles over zelfbouw in Meerstad op 5 november a.s.

Alles over zelfbouw in Meerstad op 5 november a.s.

Overweegt u om uw eigen droomhuis te bouwen? Een vrijstaand huis of liever een tweekapper en misschien wel energieneutraal of levensloopbestendig? Midden in de prachtige natuur, maar toch op fietsafstand van de binnenstad van Groningen? Meerstad biedt u alle ruimte en mogelijkheden om deze droom te realiseren. Want op uw eigen kavel bepaalt u zelf de grootte van uw woning, het ontwerp, het aantal kamers en de indeling.

In Meerstad worden op verschillende locaties vrije kavels aangeboden om uw eigen droomhuis te bouwen. Zoals op de eilanden, aan het water in de nieuwe wijk Tersluis of in het meer landelijk gelegen gebied aan de rand van Meerstad. De kavelmaten lopen uiteen van circa 450 m2 tot maar liefst 1.600 m2.

Themamiddag Zelfbouw
Op zaterdag 5 november a.s. organiseren wij een speciale themamiddag over zelfbouw.
U bent dan van harte welkom vanaf 14.00 tot 17.00 uur in ons Informatiecentrum aan de Waterviolier 2 in Meerstad. Naast de medewerkers van Bureau Meerstad, zijn er deze middag ook huidige kavelbewoners en deskundige adviseurs aanwezig, die u alles kunnen vertellen over het zelfbouwproces. Van woningontwerp tot financiering en van interieur tot tuinaanleg. U kunt dus met al uw vragen en ideeën bij ons terecht.

Wilt u alvast een voorproefje? Kijk dan naar de familie Moorlag die recent te zien waren in het RTL-programma Woontips en daar vertelden over hun zelf gebouwde huis in Meerstad.