Vacature! Wij zoeken een allround communicatieprofessional
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Vacature! Wij zoeken een allround communicatieprofessional

Vacature! Wij zoeken een allround communicatieprofessional

**Vacature gesloten**

Bijdragen aan de grootste gebiedsontwikkeling van Nederland?

De komende jaren bouwen we in Meerstad duizenden woningen, voor iedereen. Een prachtige en bijzondere opgave, die van grote betekenis is voor Groningen, de regio en Nederland. Ook communicatief is het een bijzondere opgave, op allerlei manieren. Wil jij daar als allrounder in je vak, als doener en als denker, een bijdrage aan leveren vanuit ons drijvende projectbureau in het Woldmeer? Dan is deze vacature voor jou!

Over ons

Bureau Meerstad voert deze enorme opgave uit, van de planontwikkeling samen met de omgeving en de uitvoering daarvan tot de verkoop van kavels voor woningen en voorzieningen. Dat doen we met collega’s uit verschillende vakgebieden in een enthousiast, vrolijk en (dankzij korte lijnen) slagvaardig team in een zelfstandige organisatie.

Op zoek naar een nieuwe collega

Meerstad groeit en Bureau Meerstad groeit mee. Er wonen nu ruim 3.800 mensen in Meerstad en dat aantal neemt iedere dag toe. Meer dan 1.200 woningen staan er al, in de toekomst worden dat in het hele plangebied zo’n 10.000. We zijn de grootste gebiedsontwikkeling van Nederland. Om die te realiseren, moet er veel gebeuren. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega die samen met ons van Meerstad een leuke plek wil maken om te (gaan) wonen, werken en recreëren en die met ons mee wil groeien.

Allround communicatieprofessional

(32-40 uur)

Als allrounder draag je op verschillende manieren bij aan onze communicatie en marketing. Je adviseert, maakt plannen en voert die uit en je denkt mee over de strategie. Je helpt mee in het beheer van onze websites en socials. En je draagt bij aan onze (pers)woordvoering. Dit doe je allemaal vanuit ons communicatieteam, waarin we nauw samenwerken en het werk verdelen.

Ook op inhoud kun je breed aan de slag, in een scala aan communicatiedisciplines:

  • communicatie met bewoners van Meerstad over ontwikkelingen en werkzaamheden
  • participatiecommunicatie in ons openplanproces met in- en omwonenden
  • projectcommunicatie bij bijvoorbeeld de ontwikkeling van een nieuwe weg of voorzieningen zoals een nieuwe school
  • verkoopcommunicatie voor nieuwbouwprojecten en kavels
  • gebiedsmarketingcommunicatie voor Meerstad en de nieuwe ontwikkelgebieden
  • arbeidsmarktcommunicatie (zodat ons team kan blijven groeien)

Je kunt je communicatiehart dus helemaal ophalen bij ons!

Wat vragen we van jou?

Je bent een allround communicatieprofessional met een aantal jaren ervaring en een relevante communicatieopleiding. Je bent zelfstandig goed én een teamspeler. Je staat stevig en vindt het belangrijk om in je werk maatschappelijk van betekenis te zijn. Je antennes voor de omgeving en de organisatie staan scherp afgesteld. Redactioneel ben je goed en je vindt het fijn om breed in het communicatievak te werken. Je hebt affiniteit met of interesse in marketing- en projectcommunicatie.

Wat hebben wij je te bieden?

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische en innovatieve werkomgeving, waarin je jouw talenten en liefde voor het vak op allerlei manieren kwijt kunt. Je komt te werken op een prachtige plek op het water, in een slagvaardig, gezellig en hecht team. We werken hard en doen ook veel leuke dingen samen, zoals stedentrips om inspiratie op te doen bij andere gebiedsontwikkelingen.
Het salaris is marktconform, variërend tussen € 3500 – 4500 bij een fulltime aanstelling en is verder afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. Het aantal uur dat je bij ons komt werken, staat gelijk aan het aantal vakantiedagen dat je hebt. Werk je 40 uur per week, dan heb je recht op 40 vakantiedagen. Onze intentie is dat je een vaste aanstelling krijgt, we beginnen met een jaarcontract.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jelle Dijkstra (06 – 22446152) of Agnes Nanninga (06 – 39393868).

We zien je sollicitatie graag tegemoet

Stuur je motivatie en CV uiterlijk maandag 15 januari 2024 vóór 10.00 uur naar info@meerstad.eu, onder vermelding van: sollicitatie communicatieprofessional. De eerste gesprekken plannen we zo snel mogelijk daarna in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.