Asfalteringswerkzaamheden Vossenburglaan en Wakerdijk + Wierdijk
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Asfalteringswerkzaamheden Vossenburglaan en Wakerdijk + Wierdijk

Asfalteringswerkzaamheden Vossenburglaan en Wakerdijk + Wierdijk

Vossenburglaan

Op zaterdag 3 juli zal de Vossenburglaan vanaf het gebied bij de sluis tot en met de nieuwe bushaltes, ter hoogte van Groenewei, worden voorzien van asfalt. Tijdens het aanbrengen van het asfalt op 3 juli zijn gebieden in Tersluis en De Zeilen soms beperkt of niet toegankelijk. Voor het aanbrengen van het asfalt zal de aannemer verspreid over het te asfalteren gebied diverse voorbereidende werkzaamheden uitvoeren. Deze werkzaamheden worden in het verkeer uitgevoerd. Ook is het mogelijk dat vrijdag 2 juli (een deel van de dag) de Vossenburglaan niet toegankelijk is.

Toegankelijkheid
Alle bewoners aan de zuidelijke zijde van de Vossenburglaan, de bewoners van Ringdijk en Zomerdijk en de bewoners van De Zeilen, kunnen Meerstad op zaterdag 3 juli verlaten via de brug over de sluis, over de nieuwe Vossenburglaan door de wijk De Zeilen en uiteindelijk via de Kooilaan naar de Hoofdweg.

De bewoners van het gebied Wierdijk en Wakerdijk hebben tijdelijk toestemming het gebied via het fietspad richting de wijk Groenewei te gebruiken. Dit alleen als het niet anders kan, omdat het een fietsroute is.

Parkeren
De parkeerplaatsen parallel aan de Vossenburglaan tussen de kruising Het Spui/Ringdijk/Vossenburglaan tot het sluisgebied zijn tijdens de asfaltwerkzaamheden niet toegankelijk.

Kleeflaag
Voor het asfalteren zal een zogenaamde kleeflaag worden aangebracht. Zoals de naam al aangeeft is een kleeflaag een kleverige teerlaag die bij het belopen een zwarte laag aan de schoenen achterlaat. Wij raden aan om niet over deze laag te lopen en ook huisdieren binnen te houden zodat zij niet met vieze pootjes de woning of andere bezittingen bevuilen. Het is mogelijk dat de kleeflaag al de dag voorafgaand aan de asfaltwerkzaamheden wordt aangebracht (2 juli). Mocht dit het geval zijn, dan is de Vossenburglaan ook (een deel van) vrijdag 2 juli afgesloten.

Wakerdijk + Wierdijk

Werkzaamheden
Op vrijdag 2 juli zullen de Wakerdijk en de Wierdijk worden voorzien van asfalt. Voor het aanbrengen van het asfalt zal de aannemer verspreid over het te asfalteren gebied diverse voorbereidende werkzaamheden uitvoeren. Deze werkzaamheden worden in het verkeer uitgevoerd. Hiervan kunt u dus enige overlast ondervinden.

Toegankelijkheid
Tijdens het aanbrengen van het asfalt is uw woning niet bereikbaar met de auto. We willen u vriendelijk verzoeken zoveel mogelijk thuis te blijven, maar mocht u toch de wijk willen verlaten adviseren we u de auto op donderdag buiten het gebied te parkeren (ten zuiden van de Vossenburglaan).

Kleeflaag
Voor het asfalteren zal een zogenaamde kleeflaag worden aangebracht. Zoals de naam al aangeeft is een kleeflaag een kleverige teerlaag die bij het belopen een zwarte laag aan de schoenen achterlaat. Wij raden u ten zeerste aan om niet over deze laag te lopen en ook huisdieren binnen te houden zodat zij niet met vieze pootjes uw woning of andere bezittingen bevuilen. Het is mogelijk dat de kleeflaag al de dag voorafgaand aan de asfaltwerkzaamheden wordt aangebracht. Graag hiermee rekening houden.

Planning en weersomstandigheden

Mochten de weersomstandigheden ongunstig zijn, is het mogelijk dat de werkzaamheden langer duren. Dit kunnen we op dit moment niet voorzien. In dat geval zullen de wegen en parkeerplaatsen langer afgesloten zijn.

Vragen? Neem dan contact op met ons meldpunt via 06 – 349 507 81 of via meldpunt@meerstad.eu.