Ballon Fiësta Meerstad

Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september vindt weer de jaarlijkse Ballon Fiësta Meerstad plaats! Meerstad is al sinds 2010 het podium voor dit gezellige gezinsevenement, waarbij tientallen ronde heteluchtballonnen en special shapes het luchtruim kiezen. Ballon Fiësta Meerstad is inmiddels uitgegroeid tot een van de mooiste en grootste ballonevenementen in Noord Nederland en is gratis toegankelijk voor het publiek!

Programma
Het luchtballonnenspektakel staat ieder jaar garant voor een fantastisch schouwspel en een uitgebreid randprogramma voor jong & oud. Meer informatie over het tweedaagse programma volgt te zijner tijd via deze webpagina. Wil je graag op de hoogte blijven van alle actuele nieuwtjes? Volg dan onze speciale Ballon Fiësta Meerstad Facebookpagina.

Verkoop tickets
Heb jij altijd al eens de wereld vanuit een rieten mand willen bewonderen? Tijdens de Ballon Fiësta Meerstad kan het! De prijs voor een ticket bedraagt € 149,- per persoon. Je krijgt dan van ons een ballonvlucht inclusief champagnedoop, certificaat en vervoer terug. Tijdens de Ballon Fiësta Meerstad beschikken we over ballonnen voor 2, 4, 5 of 6 personen. Wil je graag met een grotere groep meevaren, dan is dat in overleg mogelijk.

Voor het boeken van een ticket voor een ballonvlucht en/of voor meer informatie over het evenement neem je contact op met Bureau Meerstad via info@meerstad.eu of 050-5995710.

Verkeer en parkeren
Meer informatie over de locatie, route en het parkeren volgt in de aanloop naar het evenement.