Bureau Meerstad zoekt marketingcommunicatie medewerker
 1. Home
 2. Nieuws & Events
 3. Bureau Meerstad zoekt marketingcommunicatie medewerker

Bureau Meerstad zoekt marketingcommunicatie medewerker

Meerstad staat voor ‘woongeluk’ in de ruimste zin van het woord. Bekend om de ruimte, het groen en het Woldmeer. De plek waar kinderen zorgeloos kind zijn, waar vitaal leven gestimuleerd wordt en waar duurzaamheid de normaalste zaak van de wereld is. Hier woon je in het meest groene en waterrijke stadsdeel van Groningen aan de rand van het schitterende Woldmeer. Of men nu zoekt naar een rijwoning, eilandvilla, waterwoning of een levensloopbestendig huis, iedereen vindt een droom(t)huis in Meerstad.

Voor het bedenken, coördineren en uitvoeren van onze marketingcommunicatieactiviteiten zijn wij op zoek naar een:

Marketingcommunicatie medewerker (32 – 40 uur)

Wij zijn op zoek naar een marketingcommunicatie medewerker met een groot verteltalent, veel creativiteit en organisatievermogen. Iemand die de ene dag de promotieactiviteiten coördineert voor het nieuwe Park Meerstad en de volgende dag de verkoopcampagne van een nieuwe woonwijk bedenkt. Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring met marketingcommunicatie en hebt kennis van online marketing, e-mailmarketing, storytelling en eventorganisatie.

Functietaken:

 • Jij ondersteunt de marketingmanager bij het bedenken van de branding- en verkoopactiviteiten.
 • Jij coördineert en evalueert de uitvoering van alles wat bedacht wordt.
 • Jij bedenkt, schrijft en publiceert berichten voor onze mailing, de website en onze social media kanalen.
 • Jij ontwikkelt en verbetert promotiemateriaal zoals brochures en advertenties.
 • Jij beheert en onderhoudt alles waar beelden en teksten van Meerstad op staan.
 • Jij bewaakt de merkbelofte en communicatierichtlijnen van Meerstad in alle uitingen.

Hiervoor werk je met regelmaat samen met reclame- en mediabureaus. Je bewaakt het gebruik van onze huisstijl en bent professioneel opdrachtgever voor externe partijen.

Competenties en eigenschappen:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in marketingcommunicatie en contentmarketing;
 • Kennis van online marketing (seo, sea, google analytics);
 • Kennis van WordPress, Mailchimp en e-mailmarketing;
 • Resultaat gedreven, zelfstandig en ondernemend;

Over Bureau Meerstad

De gebiedsontwikkeling van Meerstad wordt uitgevoerd door Bureau Meerstad. Bij het projectbureau werken verschillende vakdisciplines samen aan de ontwikkeling, productie en marketing en verkoop van bouwrijpe kavels voor woningen en voorzieningen. Wij verkopen bouwrijpe kavels aan particuliere zelfbouwers en aan projectontwikkelaars. Bureau Meerstad is een zelfstandige organisatie met de gemeente Groningen als aandeelhouder.

Meer informatie

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. De hoogte van het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de vacature. Je krijgt een jaarcontract met kans op een vaste aanstelling.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Barbara van Brug, manager marketing en verkoop Bureau Meerstad. Telefoonnummer: 050 – 599 5710. Stuur je motivatie en CV uiterlijk 10 mei 2020 naar info@meerstad.eu o.v.v. vacature verkoopadviseur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.