Bureau Meerstad zoekt Manager marketing & communicatie
 1. Home
 2. Nieuws & Events
 3. Bureau Meerstad zoekt Manager marketing & communicatie

Bureau Meerstad zoekt Manager marketing & communicatie

Meerstad staat voor ‘woongeluk’ in de ruimste zin van het woord. Bekend om de ruimte, het groen en het Woldmeer. De plek waar kinderen zorgeloos kind zijn, waar vitaal leven gestimuleerd wordt en waar duurzaamheid de normaalste zaak van de wereld is. Hier woon je in het meest groene en waterrijke stadsdeel van Groningen aan de rand van het schitterende Woldmeer. Of men nu zoekt naar een rijwoning, eilandvilla, waterwoning of een levensloopbestendig huis, iedereen vindt een droom(t)huis in Meerstad.

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven:

Manager marketing & communicatie (32 – 40 uur)

Profiel
Als Manager marketing & communicatie ben jij verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering op het gebied van marketing, communicatie en verkoop. Je werkt nauw samen met de verkoopadviseur, de medewerker marketing en communicatie en de omgevingsmanager. Je fungeert als sparringpartner van de directeur en je rapporteert aan de directeur. Als Manager marketing & communicatie maak je deel uit van het MT. Het MT bestaat verder uit de directeur, de disciplines control en gebiedsontwikkeling.

De Manager marketing & communicatie die wij zoeken is een ervaren, assertieve en no-nonsense manager die van aanpakken weet. Je bent ambitieus, zelfstandig en je kunt snel schakelen tussen verschillende onderwerpen. We zijn op zoek naar een gepassioneerd, mensgericht commercieel manager die met zijn/haar enthousiasme het kloppend hart vormt van Bureau Meerstad.

Tot je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden behoren:

 • Leiding geven aan het commerciële team (marketing, communicatie en verkoop).
 • Verdere doorontwikkeling van het commerciële team waarbij projectgericht werken, het commerciële resultaat en de ontwikkeling van het team voorop staan.
 • Opstellen en realiseren van de promotie- en verkoopplannen door gerichte marktbewerking en actieve acquisitie.
 • Op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen in de markt en het werkgebied en daar actief op inspelen.
 • Zorgdragen voor de verkoop- en marktanalyses en nieuwe marktstrategieën.
 • Leiding en mede uitvoering geven aan communicatie-activiteiten op onze diverse kanalen, promotie-acties, events, manifestaties etc. op basis van een op te stellen strategische marketingplan en verkoopplan.
 • Professionele gesprekspartner voor gebiedsontwikkelaars, planontwikkelaars en makelaars.

Competenties en eigenschappen:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo of wo-bachelor niveau op het gebied van marketing, sales of bedrijfskunde.
 • Je hebt minimaal 5 jaar recente werkervaring in een soortgelijke functie, je hebt ervaring met leidinggeven en je hebt brede ervaring binnen marketing en sales.
 • Je bent een ‘hands-on manager’ die de verbindende factor is tussen strategie en operatie.
 • Je bent commercieel ingesteld, een kritische sparringpartner, resultaatgericht en creatief.
 • Je bent in staat mensen te inspireren, enthousiasmeren en te motiveren.
 • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden.
 • Ervaring op het gebied van gebiedsontwikkeling en vastgoed is een pre.

Meer informatie
We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. De hoogte van het salaris is marktconform en in overeenstemming met de zwaarte van de vacature. Je krijgt een jaarcontract met intentie deze om te zetten naar een vaste aanstelling.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jelle Dijkstra, directeur Meerstad. Telefoonnummer: 06 22 44 61 52. Je motivatie en CV kan je uiterlijk 17 januari sturen naar info@meerstad.eu o.v.v. vacature Manager marketing en communicatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.