De zomer begint goed in Meerstad! Open Dag 14 juni a.s.
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. De zomer begint goed in Meerstad! Open Dag 14 juni a.s.

De zomer begint goed in Meerstad! Open Dag 14 juni a.s.

Na het succes van vorig jaar wordt op 14 juni a.s. tussen 11.00 en 15.00 uur opnieuw gestart met de verkoop van een geweldig nieuw aanbod projectmatige woningen in Meeroevers! En er is meer, want ook de werkzaamheden aan de vaarverbinding met de sluis verlopen zeer voorspoedig. Daarnaast wordt er volop gebouwd in Meeroevers, groeit het Woldmeer steeds groter en wordt Meerstad straks nog beter bereikbaar vanuit de stad nu ook de Sontbrug in aanbouw is. Kortom; de zomer begint goed in Meerstad en daar vertellen we u graag meer over.

Start verkoop
Tijdens de Open Dag wordt het startschot gegeven voor de verkoop van de eerste fase nieuwbouwwoningen in Meeroevers III.  Er worden aantrekkelijke halfvrijstaande woningen aangeboden die straks zijn gelegen in een gebied met een intieme en geborgen woonsfeer, riante oevervilla’s en rijwoningen met uitzicht over het Woldmeer, ruime vrijstaande woningen aan de Oude merenweg en rij- en halfvrijstaande woningen aan een brede, groene laan. Woningen in alle prijssegmenten, dus voor een ieder wat wils.

Bent u benieuwd naar dit allernieuwste en ook het actuele veelzijdige aanbod van wonen in het groen, aan of dichtbij het water, of heeft u altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen op een (welstands)vrije kavel? Kom langs en laat u informeren over uw woonmogelijkheden door de betrokken makelaars, ontwikkelaars en Bureau Meerstad.

Programma
Naast de diverse woning- en kavelpresentaties, kunt u tijdens de Open Dag ook alles te weten komen over de recreatieve mogelijkheden in het gebied. Met onder meer de vaarverbinding en de sluis, de fiets- en wandelpaden én het strand. Er zijn meerdere fietsen beschikbaar om het gebied in alle rust te ontdekken. Leuk om bijvoorbeeld eens een kijkje te nemen in de model waterwoning, de brede school met kinderopvang of om een bezoek te brengen aan de nieuwste woningbouwlocaties.
Wie het gevoel van wonen en leven in Meerstad optimaal wil beleven kan in de ‘Meerstadsloep’ stappen en een rondje varen over het meer. Voor een totaaloverzicht van de omgeving klimt u in de 8 meter hoge uitkijktoren. U heeft dan een geweldig uitzicht over het Woldmeer, het nieuwe Maisdoolhof en de Galloways.

Locatie
U vindt ons op 14 juni in het gebied, bij het informatiepunt op de hoek van de Woldmeerweg en het Oeverpad (afslag Hoofdweg 195, nabij de manege) in Meeroevers.

Wij verheugen ons op uw komst!

Bekijk hier de advertentie over de Open Dag en ga voor beschikbaarheid van het huidige aanbod naar onze woningaanbodpagina.