Dorpsbelangen Meerstad stelt zich voor
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Dorpsbelangen Meerstad stelt zich voor

Dorpsbelangen Meerstad stelt zich voor

Naast de buurtverenigingen die lokale activiteiten organiseren in de buurten, is er nu ook een Dorpsbelangen Meerstad. Ze stellen zich graag even voor;

“Als Dorpsbelangen organiseren wij dorpsoverstijgende activiteiten als de Sintintocht, Koningsdag,  een zeskamp of watersportdag. Maar we zijn ook als belangenvertegenwoordiger van de inwoners van Meerstad de gesprekspartner voor derden (o.a. de gemeente).

We vinden het als Dorpsbelangen Meerstad belangrijk om gezamenlijk de schouders eronder te zetten. Wij zorgen voor kartrekkers van activiteiten of initiatieven, maar vragen vanuit het dorp ondersteuning in het mede organiseren en/of assisteren van activiteiten en initiatieven richting derden. Zo bouwen we met z’n allen aan een nóg mooier en leefbaarder Meerstad.”

Dus heb je een idee voor een leuke dorpsactiviteit, wil je iets op de kaart zetten of meedenken over ontwikkelingen in en rondom ons dorp? Laat het weten via: www.dorpsbelangenmeerstad.nl.

Dorpsbelangen Meerstad hout iedereen op de hoogte van activiteiten en zaken die spelen in en rondom via hun Facebook pagina en Instagram kanaal of via bovengenoemde website.

Mocht je geen social media hebben of niet zovaak op internet kijken en wil je ieder kwartaal een nieuwsbrief in de bus? Mail dan je adres naar: info@dorpsbelangenmeerstad.nl of laat het weten door een briefje in de bus te doen op Talingeneiland 4.