Druk bezochte kavelkijkdag Staglanden
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Druk bezochte kavelkijkdag Staglanden

Druk bezochte kavelkijkdag Staglanden

Er was veel belangstelling voor de kavelkijkdag van Staglanden op zaterdag 9 juli. Ruim 260 geïnteresseerden kwamen langs. De geïnteresseerden hadden de mogelijkheid om de kavels van dichtbij te bekijken, vragen te stellen en de omgeving te ervaren. Ook zijn de prijzen en oppervlaktes bekend gemaakt.

Staglanden

Project Staglanden in de wijk De Zeilen in Meerstad heeft 33 vrije kavels met een kaveloppervlakte vanaf circa 541 m2. Elke kavel ligt direct aan het water en beschikt over een eigen aanlegplaats voor een boot. De prijzen variëren van € 245.479,- tot € 485.966,- v.o.n. Alle informatie over de prijzen en oppervlaktes vind je op de projectpagina van Staglanden.

1 september in verkoop

De 33 vrije kavels van Staglanden gaan op donderdag 1 september om 12.00 uur in verkoop. Vanaf dat moment staat het inschrijfformulier op de projectpagina van Staglanden. De sluitingsdatum is zondag 11 september om 17.00 uur.

Tijdens de inschrijvingsperiode is het verkoop- en informatiecentrum extra geopend op zaterdag 3 september van 10.00 uur tot 14.00 uur en op zondag 11 september van 10.00 uur tot 14.00 uur. Kun je op deze dagen niet, dan ben je ook tijdens onze reguliere openingstijden van harte welkom in ons informatie- en verkoopcentrum. Kijk voor de actuele openingstijden op de contactpagina.

De Zeilen

Woonwijk De Zeilen verrijst in het noordoosten van Meerstad. De wijk De Zeilen ligt tussen de sluisbuurt en het natuurgebied Harksteder Broeklanden. De Zeilen heeft eilanden op het Woldmeer, boomrijke lanen in de buurten en een afwisseling van open en bosrijke gebieden. Het woonkarakter is zowel wijds en ruim als intiem en dorps. De Zeilen Meerstad is net als Groenewei Meerstad omlijst met het Groningse landschap. Wonen in De Zeilen betekent genieten van het water en de natuur.