Druk bezochte Open Dag in Meeroevers
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Druk bezochte Open Dag in Meeroevers

Druk bezochte Open Dag in Meeroevers

Afgelopen zaterdag brachten zo’n 200 mensen een bezoek aan Meerstad tijdens een Open Dag op locatie. Belangstellenden maakten kennis met het complete woning- en kavelaanbod en ontdekten het gebied in alle rust per fiets of sloep. Een succes, want het enthousiasme over het project en de belangstelling voor wonen is groot.

Meeroevers groeit!
Sinds zaterdag worden er in het nieuwste deel van Meeroevers 44 rijwoningen, (half)vrijstaande en geschakelde woningen aangeboden. Een mooi en gevarieerd aanbod van nieuwbouwwoningen , die zijn gelegen aan de rand van het Woldmeer of juist meer in het groen aan een brede laan of in een intiem hofje. Deze eerste fase nieuwbouwwoningen in Meeroevers III volgt spoedig op de succesvolle verkoop van woningen waarmee vorig van start werd gegaan in Meeroevers II. Naar verwachting worden er later dit jaar opnieuw woningen en wellicht ook vrije kavels in het nieuwste deel van Meeroevers in verkoop gebracht.

Meeroevers blijft ook als geheel in trek voor velen. Zo verloopt de verkoop van rij- en hoekwoningen nabij de toekomstige haven zeer voorspoedig, zijn er nieuwe reserveringen en opties verleend op de vrije kavels, is er veel belangstelling voor de fraai vormgegeven vrijstaande woningen aan het oude lint en zijn er nog maar 6 waterkavels direct beschikbaar! Ontwikkelaars en makelaars waren zeer tevreden na afloop van de Open Dag en kijken uit naar de geplande afspraken met belangstellenden.

Informatie- en verkoopcentrum
Kon u niet aanwezig zijn bij de Open Dag, maar wilt u wel graag meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van wonen in alle prijssegmenten in Meerstad? Bekijk dan het uitgebreide aanbod via onze online woningaanbodpagina of kom eens langs in ons informatie- en verkoopcentrum. U bent van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 – 16.30 uur en op zaterdag vanaf 12.00 – 15.00 uur van harte welkom! Voor een bezoek aan de model waterwoning, zetten wij iedere laatste zondag van de maand tussen 13.30 en 16.30 uur de deuren voor u open. De waterwoning is ook te bezichtigen op afspraak.