Drukte en belangstelling tijdens Open Dag op locatie
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Drukte en belangstelling tijdens Open Dag op locatie

Drukte en belangstelling tijdens Open Dag op locatie

Afgelopen zaterdag 28 september was er weer een Open Dag in Meerstad en brachten ruim 100 mensen een bezoek aan het gebied. Een succes, want het enthousiasme over het project en de belangstelling voor het complete woning- en kavelaanbod was groot!

Sinds de start verkoop van zo’n 50 nieuwe rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen afgelopen juni, zijn er al meerdere huizen verkocht en is bijna de helft onder optie. Afgelopen zaterdag kwamen daar tal van nieuwe inschrijvingen en belangstellenden bij.
Ook voor de 38 nieuwe woningen van BAM was volop interesse. Naast koopwoningen in een tweetal prijssegmenten, biedt deze partij straks ook de mogelijkheid om een woning te huren in Meeroevers. Afgelopen weekend kon men alvast een idee krijgen van deze plannen aan de hand van sfeerimpressies en indicatieve vanafprijzen. Naar verwachting zal de verkoop op korte termijn van start gaan.

Informatie- en verkoopcentrum
Kon u niet aanwezig zijn bij de Open Dag, maar wilt u wel graag meer weten over de mogelijkheden van wonen in Meerstad? Bekijk dan het uitgebreide aanbod via onze online woningaanbodpagina of kom eens langs in ons informatie- en verkoopcentrum. U bent van ma. t/m zat. van harte welkom!