Goed begin van je weekend of herfstvakantie in Infocentrum Meerstad!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Goed begin van je weekend of herfstvakantie in Infocentrum Meerstad!

Goed begin van je weekend of herfstvakantie in Infocentrum Meerstad!

Steeds meer mensen raken overtuigd van de voordelen van wonen in Meerstad. Het betoverende uitzicht over het meer, bootje varen in de zomer en schaatsen in de winter. Een hengeltje uitgooien vanaf de kade of eigen terras en genieten van de vrijheid en de ruimte die zo kenmerkend is voor het gebied. Ruimte waarin je heerlijk kunt wandelen en fietsen en je kinderen lekker kunnen spelen. Niet alleen buiten, maar ook binnen, want de woningen zijn ruim van opzet. Meerstad biedt het beste van twee werelden: wonen en leven in de natuur, op zo’n 20 fietsminuten van de Grote Markt. En wonen voor iedereen: voor iedere woonwens en voor ieders dromen.

Daarom bieden we nu en in de toekomst een grote verscheidenheid aan woningtypen aan, zoals rij- en halfvrijstaande woningen, vrijstaande woningen, maar ook waterwoningen en welstandsvrije en vrije kavels om uw eigen droomwoning op te bouwen. Inmiddels zijn er bijna 190 woningen en kavels verkocht en genieten nu al meer dan 260 bewoners van al het goede in Meerstad.

Dus, komt u langs morgen in ons informatie- en verkoopcentrum tussen 12.00 en 15.00 uur? Dan regelen wij de rest: koffie, thee, appelgebak en een adviseur die benieuwd is naar uw woondromen.

Direct meer weten?
Wilt u nu al kennismaken met de vele woonmogelijkheden in Meerstad, kijk dan snel op onze woningaanbodpagina.
Wie liever helemaal niets wil missen, kan zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen en activiteiten in Meerstad.