Eerste bouwactiviteiten Smienteneiland in zicht!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Eerste bouwactiviteiten Smienteneiland in zicht!

Eerste bouwactiviteiten Smienteneiland in zicht!

Deze week werd het allereerste koopcontract voor een van de vrije kavels op het Smienteneiland ondertekend. Binnenkort worden dus de huidige, talrijke bouwwerkzaamheden in Meeroevers weer verder uitgebreid en wordt het eerste droomhuis op het Smienteneiland realiteit. Een bijzonder moment voor het gezin dat nu hun woondroom gaat verwezenlijken met de realisatie van hun eigen ontworpen huis.

Smienteneiland
Het Smienteneiland is het zesde en laatste wooneiland in Meeroevers. De 15 kavels, die grenzen aan het Woldmeer, variëren in oppervlakte van circa 420 m2 tot circa 1.100 m2 en bieden u de mogelijkheid om uw eigen vrijstaande of halfvrijstaande woning te bouwen.
Sinds de start verkoop van de vrije kavels op dit prachtig gelegen Rieteiland in Meeroevers, is de belangstelling groot voor het wonen op deze locatie. Er zijn op dit moment nog slechts 5 kavels direct beschikbaar.

Wilt u ook optimaal genieten van het rijke waterleven en de natuur in alle seizoen, met het bruisende centrum van Groningen om de hoek? Bekijk dan hier alvast het meest actuele aanbod of kom langs!