Eerste woning ‘Meer wonen’ uit de steigers
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Eerste woning ‘Meer wonen’ uit de steigers

Eerste woning ‘Meer wonen’ uit de steigers

Op vrijdag 5 september was het zover, de eerste woning van het ‘Meer wonen’ project in Meeroevers ging uit de steigers. Aan het einde van de middag kwamen de kopers van de woningen samen om de woning te bekijken en hun eerste gezamenlijke tuinfeest te vieren.

Het bijzondere aan de nieuwe woonbuurt ‘Meer Wonen’ is dat de kopers samen met de architect de basiswoning helemaal kunnen aanpassen aan hun woonwensen. Geen een woning wordt dus hetzelfde. Zo vertelde een koper: “Wij hebben onze woning een kwartslag gedraaid en gekozen voor een uitbouw”. Onderling werden de gemaakte keuzes voor de persoonlijk ontworpen woningen besproken. Extra inspirerend was het voor de kopers die het ontwerptraject nog in moeten. Zij waren onder de indruk van het licht in de woning. Verder waren de kopers positief verrast door de ruimte. De toekomstige bewoners van de woning vertelden: “De eerste keer toen ik binnen kwam dacht ik wow! Wat moet ik met al die ruimte!”

Wilt u graag meer weten over ‘Meer wonen’? Bekijk dan gauw de projectwebsite. Voor beschikbaarheid van de woningen kunt u ook kijken op onze woningaanbodpagina!