1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Eerste woningen Ontwikkel Combinatie Meerstad opgeleverd

Eerste woningen Ontwikkel Combinatie Meerstad opgeleverd

Deze week hebben er weer nieuwe eerste bewoners de sleutels in ontvangst mogen nemen. Zo groeit Meeroevers steeds verder uit tot een aantrekkelijke eerste woonwijk van Meerstad.

OCM ontwierp samen met TWA Architecten 25 woningen in 3 typen; halfvrijstaande woningen en rijwoningen langs het waterfront van het Woldmeer en Laanwoningen aan een brede, groene strook, waar kinderen volop ruimte hebben om vrij te kunnen spelen. Elke woning is uniek; de gevelindeling, de variatie in gevelstenen en dakpannen en de combinatie van dwars– en langskappen bekronen elke woning met een eigen gezicht. De woningen zijn voorzien van een duurzaam energiesysteem, een warmtepomp.

De woningen zijn ontwikkeld door Ontwikkel Combinatie Meerstad (een samenwerking tussen Heijmans Vastgoed , AM, Bouwinvest en Hanzevast ontwikkeling). De Bouwcombinatie Meeroevers vof (Heijmans Woningbouw en BAM Woningbouw) heeft de woningen gebouwd.

Inmiddels is ook de verkoop van 15 nieuwe, ruime woningen aan het Waterfront opgestart. Meer weten? Ga naar:  www.woneninmeeroevers.nl of neem contact op met: Thomas van Houwelingen, telefoonnummer 0512-368 111