Einde seizoen Maisdoolhof Meerstad
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Einde seizoen Maisdoolhof Meerstad

Einde seizoen Maisdoolhof Meerstad

Het was het drukst bezochte seizoen tot nu toe voor Maisdoolhof Meerstad, maar met ingang van vandaag is het doolhof helaas gesloten. Schat zoeken, verstoppertje spelen, de uitkijktoren beklimmen, met blote voeten door de modder en tot slot een verfrissende duik in het naastgelegen Woldmeer. Het bleken de ideale ingrediënten voor een geweldige belevenis en heleboel plezier bij ruim 10.000 bezoekers die deelnamen aan dit avontuurlijke uitstapje in Meerstad afgelopen zomermaanden.

Lantaarn- en spooktocht op 13 en 14 oktober afgelast!
Als gevolg van de vele regenval afgelopen weken hebben we jammer genoeg moeten besluiten om de geplande activiteiten in het doolhof te annuleren. De paden zijn zodanig nat dat ze grotendeels onbegaanbaar zijn geworden. We vinden het natuurlijk reuze jammer dat we het doolhofseizoen niet op feestelijke wijze kunnen afsluiten, maar de omstandigheden laten ons geen keuze. Deelnemers aan de activiteiten die zich hebben opgegeven, hebben inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen.

Samen met alle medewerkers van het doolhof danken wij alle bezoekers voor hun komst. We kijken er naar uit je volgend jaar opnieuw te begroeten in Maisdoolhof Meerstad!