GEANNULEERD: Ontdek Meerstad al fietsend
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. GEANNULEERD: Ontdek Meerstad al fietsend

GEANNULEERD: Ontdek Meerstad al fietsend

LET OP: Vanwege de afgekondigde maatregelen rondom het coronavirus is de fietstocht geannuleerd. De fietstocht zal op een ander moment alsnog georganiseerd worden, zodra er een nieuwe datum bekend is zullen we deze delen.

Wil jij Meerstad (nog) beter leren kennen? Fiets dan met ons mee! Op vrijdag 27 maart om 13:00 uur kun je Meerstad op de fiets ontdekken samen met onder andere de nieuwe directeur van Bureau Meerstad en de projectleider civiele techniek. De route voert door heel Meerstad en we komen langs bijzondere plekken. Kijk bij de sluis in Tersluis hoe de wooneilanden van De Zeilen erbij liggen, ontdek het unieke Park Meerstad, bekijk de werkzaamheden in Groenewei, zie hoe mooi en divers Meeroevers is en geniet onderweg van het uitzicht over het Woldmeer. Tijdens de fietstocht krijg je uitleg over de verschillende plekken in Meerstad en hoor je meer over de ontwikkelingen van het gebied.

Fiets mee!

Meedoen? Geef je dan op door een mail te sturen naar info@meerstad.eu met als onderwerp ‘Fietstocht 27 maart’ en daarin de volgende gegevens:
– Naam
– Of je een bewoner/omwonende/belangstellende/koper bent
– Of je zelf een fiets meeneemt of gebruik maakt van een Meerstad fiets
Neem bij voorkeur je eigen fiets mee. Lukt dit niet dan kun je gebruik maken van een Meerstad fiets als deze nog beschikbaar zijn.

Opgeven kan tot en met maandag 23 maart.

Ben je geïnteresseerd in de fietstocht maar ben je de 27e verhinderd? Laat ons dit weten, dan nodigen we je uit voor een eerstvolgende fietstocht.