Gewijzigde planning bouw onderdoorgang Middelberterweg
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Gewijzigde planning bouw onderdoorgang Middelberterweg

Gewijzigde planning bouw onderdoorgang Middelberterweg

Afgelopen juli hebben we de voorlopige planning op hoofdlijnen gecommuniceerd van de bouw onderdoorgang Middelberterweg. Volgens deze planning zou de bouw van de onderdoorgang starten in oktober 2021. Helaas loopt de bouw van de onderdoorgang enkele maanden vertraging op door leveringsproblemen van verschillende bouwmaterialen.

Omdat het niet gunstig is om in de winterperiode te gaan bouwen en wij zo min mogelijk overlast willen veroorzaken tijdens de feestdagen in december, starten we de werkzaamheden op in januari 2022. De bouw van de onderdoorgang start, als de weersomstandigheden het toelaten, dan in de tweede helft van februari.

In december 2021 publiceren we een aangepaste planning op hoofdlijnen.

Tijdelijke omleidingsroute
Door de vertraging in de bouwplanning blijft ook de tijdelijke omleidingsroute langer afgesloten, zodat we het bouwverkeer van de lopende werkzaamheden aan fase 1 langer gescheiden kunnen houden van het doorgaand verkeer. Het verkeer rijdt daarom wat langer over de Middelberterweg. Bij normale (voor deze tijd gebruikelijke) weersomstandigheden wordt de omleidingsroute voor de kerstdagen weer in gebruik genomen. De omleidingsroute zal dan van openbare verlichting voorzien zijn.
Voor de start van de werkzaamheden kunnen we door de verlate start van de bouw een extra veilige fietsroute aanbieden via de nieuw aangelegde ‘Nieuwe Borgweg’ die dan opengesteld zal zijn.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met ons meldpunt via 050 – 599 57 10 of via meldpunt@meerstad.eu.