1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Goed bezochte beurs NieuwBouw XL

Goed bezochte beurs NieuwBouw XL

Afgelopen weekend van vrijdag 15 november tot en met zondag 17 november jl. werd voor de tweede keer de NieuwBouw XL in MartiniPlaza georganiseerd. De beurs is, ondanks de intocht van Sinterklaas, op alle dagen goed bezocht. Wij mogen concluderen dat het enthousiasme over het project Meerstad en de belangstelling voor het complete woning- en kavelaanbod groot is!

Sinds de start verkoop in juni 2013 van diverse nieuwe woningbouwprojecten is inmiddels bijna de helft van de woningen verkocht en zijn diverse woningen onder optie. Ook voor de vrije kavels blijft de belangstelling groeien, het grootste gedeelte van de kavels op Talingeneiland zijn onder optie of verkocht.

Tijdens de beurs is het eerste nieuwe plan voor 2014 gepresenteerd: de Welstandsvrije kavels. Wilt u ook bouwen in alle vrijheid, laat dan uw gegevens achter via info@meerstad.eu o.v.v. welstandsvrije kavels. U ontvangt dan een bericht wanneer het verkoopmateriaal gereed is en de verkoop start. Naar verwachting zal dit begin 2014 zijn.

Informatie- en verkoopcentrum
Kon u niet aanwezig zijn tijdens de NieuwBouw XL, maar wilt u wel graag meer weten over de mogelijkheden van wonen in Meerstad? Bekijk dan het uitgebreide aanbod via onze online woningaanbodpagina of kom eens langs in ons informatie- en verkoopcentrum. U bent van maandag t/m zaterdag van harte welkom.