Groenewei Meerstad

  1. Home
  2. Groenewei Meerstad

Nieuwbouw en vrije kavels op het

groenste plekje van Groningen

Nieuwbouw en kavels Meerstad

De wijk Groenewei in Meerstad ligt tussen de wijken Meeroevers, Tersluis en het bijzondere Park Meerstad. Er komt een gevarieerd aanbod aan rij- en hoekwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande nieuwbouwwoningen.
In Groenewei komen zowel koopwoningen als (sociale) huurwoningen. Liever zelf bouwen? Groenewei heeft voldoende vrije kavels om deze droom waar te maken.

Vier woonsferen

Groenewei kent vier unieke woonsferen in haar levendige binnenwereld. De Landschappelijke lijst, de Dorpse straatjes, de Groene hoven en de stoere, stenige Parkwand. Er komen in totaal zo’n 350 woningen te staan.

Groenewei is gasloos en duurzaam

Alle wijken in Meerstad zijn duurzaam, dat wordt Groenewei ook. Zo heeft niemand in Meerstad een gasaansluiting, is er volop mogelijkheid zonnepanelen te plaatsen en hebben veel inwoners van Meerstad een warmtepomp.

Download folder

Voorzieningen in Groenewei

Groenewei ligt direct aan Park Meerstad. Aan de oostzijde komt een buurtsuper, een tweede basisschool met kinderopvang. Buslijn 5 stopt ieder halfuur bij de entree van de wijk.

Groenste plek van Groningen

Groenewei wordt een levendige nieuwbouwwijk met een knusse ‘binnenwereld’ doordat er in de wijk veel openbaar groen komt om samen te spelen of elkaar te ontmoeten. In Groenewei woon je midden in het groen, tegenover Park Meerstad in het centrum van Meerstad.

Zelf een woning bouwen?

Stelt u zich eens voor dat u op een unieke groene plek, vlakbij het Woldmeer en op fietsafstand van Groninger binnenstad een huis zou kunnen bouwen, helemaal naar eigen smaak. Ziet u dat wel zitten? Dan zijn de vrije kavels aan De Groene Hoven in Meerstad geknipt voor u.

Nieuwbouwprojecten nu in verkoop

Vrije kavels De Groene hoven
16 ruime kavels aan een groene verbindingszone met plek om te spelen, wandelen en fietsen.
Lees meer >>>

Vrije kavels De Groene Singel
22 zelfbouwkavels tussen de groene omgeving van Meerstad en de levendige wijk Groenewei.
Lees meer >>>

Vragen over Meerstad?

Mail Bureau Meerstad via info@meerstad.eu of bel via
(050) 599 57 10.
Ook ben je welkom op ons drijvende informatiecentrum. Bekijk hier de openingstijden.