Grote belangstelling in stand Meerstad op Nieuwbouw XL
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Grote belangstelling in stand Meerstad op Nieuwbouw XL

Grote belangstelling in stand Meerstad op Nieuwbouw XL

Van 17 t/m 19 november waren we aanwezig op hét nieuwbouwevenement van Groningen. Het complete woning- en kavelaanbod in Meerstad mocht op veel belangstelling rekenen, zoals voor de appartementen, schuurwoningen en drijvende woningen. Daarnaast was er ook veel interesse voor de vrije kavels en de diverse aankomende woningbouwprojecten, met o.a. rij- en (half)vrijstaande woningen in zowel Meeroevers als Tersluis.

Grote blikvanger in de stand was zonder meer de nieuwe maquette. Voor veel bezoekers gaf deze een overzichtelijk beeld van wat er al is en waar we met dit prachtige woon- en leefgebied naar toe gaan. Op het gebied van wonen en recreatie én op het gebied van voorzieningen en bereikbaarheid. Wist jij bijvoorbeeld al dat de bewoners binnenkort gebruik kunnen maken van een rechtstreekse busverbinding met de stad, dat er een 2e basisschool komt en dat je vanaf 2020 je dagelijkse boodschappen gewoon in Meerstad kunt doen?

Kijk voor alle Wist je datjes in de flyer ‘Meerstad in beweging’.

Informatie- en verkoopcentrum
Kon je niet aanwezig zijn tijdens de beurs, maar wil je graag meer weten over alle woonmogelijkheden en ontwikkelingen in het natuur- en waterrijke Meerstad? Bekijk dan het uitgebreide aanbod of kom langs in ons informatie- en verkoopcentrum. Je bent van maandag t/m zondag van harte welkom!

Wie een kijkje wil nemen nemen bij de maquette moet nog heel even geduld hebben. Vanaf 2018 is ie te bewonderen in ons infocentrum.