Nu in verkoop: nieuwbouwproject Meerbos
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop: nieuwbouwproject Meerbos

Nu in verkoop: nieuwbouwproject Meerbos

Nieuwbouwproject Meerbos: een uniek stukje Meerstad in de woonwijk De Zeilen. Meerbos bestaat uit 14 bungalows (Woodcabines) en 14 gezinswoningen (Boslodges). De woningen worden zo gebouwd dat de architectuur één wordt met de natuur. Meerbos biedt een unieke kans om te wonen met de natuur naast de deur en dichtbij de bruisende stad Groningen.

De verkoop is gestart

De verkoop van de 28 energiezuinige woningen is gestart! Vanaf nu kun je alle verkoopdocumentatie online vinden op de projectwebsite. De inschrijving sluit op woensdag 1 mei om 12.00 uur.

28 energiezuinige woningen

Elke woning in Meerbos is zorgvuldig ontworpen om een harmonieus samenspel te creëren tussen binnen en buiten. Van de ruime terrassen die uitkijken op het groen tot de grote ramen die de natuurlijke schoonheid naar binnen halen, elke woning is een oase van rust en comfort.

Of je nu kiest voor een gezellige wooncabine tussen de bomen of een ruime boslodge voor het hele gezin, Meerbos biedt een scala aan woningtypes die voldoen aan de behoeften en levensstijl van elke bewoner.

Boslodges: samen onder één kap

Ervaar de charme van de boslodges, ontworpen voor diverse leeftijdsgroepen met een gedeelde levensstijl. Van levensloopbestendige hoekwoningen tot gezinswoningen, ontdek een gevarieerd woonprogramma voor elke levensfase. Klik hier voor meer informatie over de Boslodges.

Woodscabines: intiem wonen tussen de bomen

Laat je betoveren door de woodcabins. Individueel geschakelde woningen ontworpen voor een intieme connectie met het bos. Van ruim tot compact, ontdek unieke woningtypes met terrassen en vensters gericht op het weidse boslandschap. Klik hier voor meer informatie over de Woodcabines.

Wonen in De Zeilen

Wonen in De Zeilen betekent genieten van het water en van natuur. De vierde wijk van Meerstad ligt tussen de sluisbuurt en het natuurgebied Harksteder Broeklanden. De Zeilen is één en al natuur met een bosrijk karakter, weidse uitzichten, nieuw én bestaand groen.